RSS

Zambetul ne tradeaza

20 Mar

De foarte multe ori, gura este partea corpului care poate sa tradeze adevarata stare de spirit a unei persoane. Un zambet fals poate fi usor detectat.
Un zambet nesincer este observat ca urmare a asimetriei. Acesta poate sa para adesea exagerat si este mentinut intr-o pozitie prea fixa multa vreme. Se poate observa ca buza inferioara este mai putin mobila decat cea superioara,  iar ochii nu se muleaza dupa mimica buzelor.
Un motiv pentru care majoritatea oamenilor pot respinge partenerii de sex opus este faptul ca mimica lor nonverbala exprima nefericirea.

Astfel ca zambetul cu gura inchisa apare atunci cand suntem cu gandul departe si zambim in sinea noastra, de aceea uneori poate parea nesincer.

Zambetul cu buzele stranse poate sa indice manie sau durere reprimata.
Este bine de stiut ca zambetul larg este simetric iar in jurul gurii si a ochilor apar ridurile de expresie. Zambetul fals este tradat de maxilarul incordat si de ochii usor ingustati.

Atunci cand persoana este excitata buzele se umfla si culoarea devine mai vie, mai intensa. De aici si ideea ca rujul rosu este senzual, excitant.
Zambetul care dezveleste intreaga dantura, mai ales in cazul in care dintii sunt stransi, poate parea ostil.
Un zambet fericit si sincer este cel care va face sa va luminati la fata, sa va sclipeasca ochii, sa aveti riduri de expresie, sa aveti muschii maxilarului relaxati.

Zambetul in care buzele sunt rasfrante reprezinta o invitatie la sarut. Un zambet autentic nu pune in miscare doar muschii rasului ci si pe cei ai obrajilor, facand ca acestia sa se ridice si sa stranga pielea din jurul ochilor.
Este interesant de observat ca atat barbatii cat si femeile sunt tentati sa-si dezvalui dantura pe masura ce sunt tot mai excitati. Aceasta atitudine este dictata de adrenalina. Cu totii stim ca un zambet cu gura inchisa nu este la fel de senzual ca unul larg.

Zambetul are un impact puternic asupra noastra. Simpla miscare a muschilor fetei ne face sa ne simtim mai bine.
Gandurile placute provoaca zambete. De aceea nu trebuie reprimate acele ganduri care va aduc un suras pe buze.
Oamenii sunt atrasi involuntar de fetele zambitoare si au tendinta sa raspunda cu un zambet la randul lor. In concluzie, sta in puterea noastra sa devenim mai atragatori din punct de vedere sexual doar folosindu-ne de zambet.
Abilitatea de a-I face pe ceilalti sa se simta bine este perceputa ca fiind sexi. Zambetul poate constitui un stimul puternic pentru stimularea dorintelor.

Spre deosebire de zambet, rasul are puteri terapeutice si erotice deosebite. Atunci cand radem in sange se varsa substante care ofera relaxare si placere.
Concluzia este una cat se poate se simpla, zambiti cat mai des, dar din suflet!

Advertisements
 

Tags: ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: