RSS

Formare in psihoterapie sistemica de familie si cuplu

10 Apr

Asociatia de Psihoterapia Familiei si Cuplului Iasi anunta organizarea cursurilor de formare de baza acreditate de Colegiul Psihologilor din Romania pentru obtinerea atestatului de libera practica in psihoterapie sistemica de familie si cuplu.

Echipa de formatori Diana Laura Ciubotaru si Adina Karner Hutuleac organizeaza grupuri in Bucuresti si Galati. La grupul din Bucuresti, data-limita de inscriere este 20 aprilie. La grupul din Galati, data-limita de inscriere este 20 iulie.

Cursul introductiv de 60 de ore face parte dintr-o formare de 750 de ore pe durata de patru ani, structurata si organizata conform criteriilor Colegiului Psihologilor si FRP. Formatorii si scoala de terapie sunt acreditate de Colegiul Psihologilor si FRP. Certificatele eliberate la finalul formarii sau cele de etapa, sunt acceptate de colegiu pentru eliberarea atestatului de libera practica in consiliere psihologica si psihoterapie sistemica de familie si cuplu in conditiile legii.

APFCIasi este asociatie de profesionisti, membra a Federatiei Romane de Psihoterapie FRP, acreditata ca furnizor de formare de catre CPR, iar echipele de traineri care sustin cursurile de formare sunt compuse din psihoterapeuti de familie pregatiti si certificati la nivel national si european conform criteriilor EFTA -European Association of Family Therapy.

Cursurile se adreseaza psihologilor, pedagogilor, psihopedagogilor, asistentilor sociali si medicilor precum si studentilor aflati  in ultimul an de studiu la facultatile cu specializarile sus mentionate.

Pentru inscriere la cursul din orasul Galati, la adresa de e-mail: adinakarner@ymail.com, cu mentiunea: “pentru inscriere la cursul din Galati”.

Pentru inscriere la cursul din orasul Bucuresti, la adresa de e-mail: dianaciubotaru@ymail.com, cu mentiunea: “pentru inscriere la cursul din Bucuresti”.

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on 10 April 2009 in Evenimente

 

Tags: , , , ,

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: