RSS

Timpul

07 Jan

La fiecare început de an, ne facem planuri despre cum și ce vom face in anul care tocmai a început.  Ne propunem să realizăm câte-n lună și stele, să vizităm,  să cumpărăm,  să schimbăm,  să ne plimbăm,  să ne casatorim,  să divorțam, să devenim părinți și tot așa.
Dar nu ne propunem aproape niciodată să prețuim timpul și să îl folosim cu înțelepciune. 
Trăim cu gândul că avem timp pentru toate. Ba chiar ne dorim să treacă mai repede lunile, anii, ca să ajungem acolo unde ne dorim.  Sau unde credeam ca ne dorim. Vrem să creștem mari, să ne terminăm școlile,  să avem banii noștri,  să ne îndrăgostim,  să întemeiem familii și să facem copii. Să avem casa noastră și să plecăm in concedii lungi și frumoase. Să vină sarbatorile și apoi zilele de naștere și tot asa. In fiecare an ne auzim gândind cu voce tare ” abia aștept să. ….”
Timpul este, poate, singura resursă ce pare inepuizabilă.  Până când realizăm că pentru unele lucruri a cam trecut vremea iar pentru altele nu mai e loc. Nu degeaba spun bătrânii că toate se fac la timpul lor. De aceea exista o varsta si ‘un timp pentru toate. 
Nu vă irosiți timpul cu oameni sau activități care nu merită, cu  regrete și scenarii legate de trecut, cu lamentări și nemulțumiri. Mai bine pierdeți timpul râzând și fiind fericiți,  dacă tot nu găsiți ceva mai bun de făcut.  Și nu vă mai doriți doar să aveți.  Doriți-va și să fiți! 
Un an cu timp nelimitat va doresc!

Advertisements
 
Leave a comment

Posted by on 7 January 2014 in Recrutare

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

w

Connecting to %s

 
%d bloggers like this: